Contact

Gemeentebelang vindt het contact met de leden en de overige inwoners van Deventer heel belangrijk. Niet alleen in verkiezingstijd. Daarom organiseren wij geregeld inloopavonden in de buurten, wijken en dorpen. Wilt u iets aan ons kwijt? Een zorg, een probleem, een punt van aandacht of misschien ook wel een steunbetuiging?

Wij horen het graag, stap op ons af.
U bent altijd welkom.

Raadsleden:

Liesbeth Grijsen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Erik Smeenk (fractievoorzitter), 06 28946468, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hennie Eltink, 06-37228413, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marco Schoemans,06-51855646, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harry ten Have, 06-51346628, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bert Roetert, 06-11787585, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bas van Swigchem, 06-20390042, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Louise Trompert, 06-22466365, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fractieopvolger

Gerben Beunk, 06-54228335, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur:

Voorzitter: Alie Zandstra, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Barbara Wartena, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Luuk Hettinga, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene bestuurslid: KarinTempelman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene bestuurslid: Arnaud Faddegon, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ledenbrief

Gemeentebelang brengt geregeld een ledenbrief uit met onder meer actuele informatie over het bestuur en de fractie. Zo bent u als lid als eerste op de hoogte van Gemeentebelang-nieuws. Wilt u de ledenbrief ontvangen? Meld u nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor onze niet-digitale leden versturen we de ledenbrief natuurlijk ook per post.

Heeft u opmerkingen over de inhoud of tips, neem dan contact op met, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Internet:

Wout Brandsma, webbeheer en vormgeving 

Gemeentebelang Deventer